Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca kurşun yağdırdılar! Polis her yerde onları arıyor

İstanbul'da motosikletle gelen maskeli iki kişi, kırmızı ışıkta bekleyen lüks otomobile kurşun yağdırdı. İki kişinin olduğu otomobilde sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alınırken polis kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca kurşun yağdırdılar! Polis her yerde onları arıyor
13 Kasım 2022 - 14:17

Olay, dün gece saatlerinde İstanbul Kağıthane'de meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, motosikletle yanaşan kar maskeli iki kişi kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan sürücü Bayram D., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürücünün yanındaki kişi ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olay yerinden geldikleri motosikletle kaçan maskeli iki kişiyi polis ekiplerinin arama çalışmaları sürüyor.

 

KURŞUN YAĞDIRDILAR

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi İmrahor Caddesi üzerinde meydana olayda cadde üzerinde araçla seyir halinde olan Bayram D. kırmızı ışıkta durdu. Kırmızı ışıkta duran otomobile motosikletle yanaşan kar maskeli iki kişi kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan sürücü Bayram D. yaralı olarak kaçmaya çalıştı. Otomobille karşı şeride geçen Bayram D. refüje çıkarak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

YARA ALMADAN KURTULDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Bayram D.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Otomobilde olan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri çevrede ve otomobilde incelemelerde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram D. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerinden geldikleri motosikletle kaçan maskeli iki kişiyi polis ekiplerinin arama çalışmaları sürüyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum