Münevver Karabulut'a mesaj atan Teğmen ne ifade vermişti? merak ediliyor. İşte ifadesi

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın Sakine Garipoğlu ile fotoğraf çektirmesi ve ardından Sakine Garipoğlu'nun musluğu boğazlayan makaslı fotograf paylaşımı Münevver Karabulut cinayetini yeniden gündeme taşıdı. Birçok kişi olaya neden olduğu iddia edilen Münevver'e mesaj atan Teğmen'in ne ifade verdiği merak ediliyor. Muhabir TV o Teğmen ifade verdi mi? verdiyse ifadesinde neler dedi işte tüm detaylar....

Münevver Karabulut'a mesaj atan Teğmen ne ifade vermişti? merak ediliyor. İşte ifadesi
10 Ağustos 2023 - 17:52 - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 - 18:24


İstanbul Bahçeşehir'de 14 yıl önce vahşice katledilen Münevver Karabulut cinayeti unutulmuyor. Geçtiğimiz hafta oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu.

Tepkilere cevap veren Şahinkaya, Sakine Garipoğlu'nun tanımadığını belirtti. Gündemde bu yer alırken ortaya çıkan bir fotoğarf karesi gündemi sarstı. Cem'in kız kardeşi Sakine Garipoğlu'nun instagram hesabından yaptığ ıbir paylaşım tüyler ürpertti




Sakine Garioğlu'nun yapıtğı paylaşım

Yaptığı paylaşımdaki fotoğraf karesinde musluğun musluğun boğazına makas dayayan bir el görülüyor. Boğaz kesme figürü  gibi görülen bu kare büyük tepki çekti. Bu gündemüzerine Münevver Karabulut cinayeti bir kez daha gündeme oturdu.






3 Mart 2009 günü Başakşehir'de Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut cinayetinin nedeni halen merak ediliyor. 197 gün sonra teslim olan Cem Garipoğlu cinayeti, Münever'in cep telefonunda gördüğü mesajlar yüzünden işlediğini iddia etmişti. O gün Münevver, Ankara'da görevli  tegmen C.Y.C. ile mesajlaşmıştı.





Bu gündem üzerine Münevver'e mesaj atan teğmenin verdiği ifade merak edildi. İfadesi alınmış mıydı? Alındıysa ne demişti? Muhabir Tv  sizler için hazırladı.




İFADESİ ANKARA'DA ALINDI
 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, görev yeri Ankara olması nedeniyle, Teğmen C.Y.C.’nin “talimat” ifadesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda alındı. Talimat Bürosu Savcısı'na  yaklaşık 1 saat ifade veren Beytepe Jandarma Okulları Komutanlığı’nda görevli Teğmen C.Y.C., cinayeti basından öğrendiğini söyledi.





Olayı duyduğunda büyük üzüntü ve şok yaşadığınıifade eden C.Y.C., Münevver Karabulut’la nasıl tanıştığını, “Sanırım 1 yıl önce, Ayvalık Sarımsaklı’da bir arkadaş grubu ortamında tanıştık." dedi.






SEMPATİK BİRİYDİ

Teğmen C.Y.C ifadesinde Münevver'in çok sempatik neşeli hali ile dikkat çektiğini belirterek "Birbirimize telefonlarımızı verdik. Münevver’in “İstanbul’a yolun düşerse beni mutlaka ara, görüşelim” dediğini söyledi.




"GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ"

İfadesinde Münevver’le tanışmasından yaklaşık 6 ay sonra, bir bayram izni nedeniyle İstanbul’a gittiğini belirten genç teğmen C.Y.C., “Kendisini telefonla arayarak, İstanbul’da olduğumu ve görüşmek istediğimi söyledim.





O da buna çok sevindiğini, ancak müsait olmadığını söyledi” dedi. C.Y.C. teğmen olarak Ankara’da görevlendirildikten sonra Münevveri’i hiç aramadığını, aradan 3.5 ay kadar geçtikten sonra İstanbul’a gittiğini belirterek şunları söyledi:





“SEVGİLİMLE BULUŞACAĞIM”

İfadesinde olay gününden anlatan teğmen C.Y.C “Son olarak 3 Mart tarihinde (Münevver’in öldürüldüğü tarih) bir işim nedeniyle İstanbul’a gitmiştim. Sanıyorum öğlen saatleriydi. Aklıma onu aramak ve buluşmak geldi.




Kendisine cepten mesaj atarak, yine İstanbul’da olduğumu ve bu kez müsaitse buluşmak istediğimi yazdım. Önce kibarca müsait olmadığını belirten üç mesaj attı.




Benim ısrar etmem üzerine, galiba bir daha aramayayım diye olacak, bana ‘Sevgilimle buluşacağım, mümkün değil’ şeklinde mesaj attı.”







"ARAMIZDA BİR ŞEY GEÇMEDİ"

Bu mesaj üzerine daha fazla ısrar etmediğini belirten Teğmen C.Y.C., savcının, “Aranızda bir şeyler geçti mi, sevgili miydiniz?” şeklindeki sorusuna ise “Çok güzel ve temiz kalpli bir genç kızdı.





Ancak yemin ederim ki, ne aramızda bir şey geçti, ne de yüz yüze görüştük. Kendisini ilk ve son görüşüm, tanıştığımız Ayvalık’taki tatildi. Münevver’le sadece sosyal bir arkadaşlığımız vardı” şeklinde yanıt verdi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum