O Ünlü isimler emniyette neden çağrıldığı ortaya çıktı ! İşte detaylar

İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda ünlü isimler ifade için emniyette çağrılmıştı. Ünlü isimler neden çağrılmıştı? Şüpheli ya da mağdur olarak mı ifadeleri alınacaktı. İşte tüm detaylar?

O Ünlü isimler emniyette neden çağrıldığı ortaya çıktı ! İşte detaylar
06 Temmuz 2022 - 14:12

Muhabir Tv ÖZEL HABER
Muhabir Tv'nin özel haberine göre  Sarallar olarak bilinen suç örgütüne yönelik devam eden soruşturmada dün flaş bir gelişme yaşanmıştı.  Şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz ile Erkan Petekkaya ve spor yorumcusu Sinan Engin gibi ünlü isimler soruşturma kapsamında ifadeleri alınmak üzere Emniyet'e çağrılmıştı.

SİNAN ENGİN’İ KİM TEHDİT ETTİ

Emniyete çağrılan ünlü isimlerle ilgili detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Çağrılan isimlerden biri  Sinan Engin’di. Engin , örgüt tarafından tehdit edildiği iddia edildi. Bu iddia iki örgüt üyesinin birbirleriyle yaptığı telefon konuşmasında yer aldığı ortaya çıktı. İddialara göre iki örgüt üyesinin  telefon görüşmesinde Sinan Engin’in örgüt lideri tarafından tehdit edildiği konusu geçmişti. Kayıtlara yer alan bu görüşme üzerine polis bunu Sinan Engin’e sormak için emniyette davet etti.


ERKAN PETEKKAYA’DAN PARA HİKAYESİ

Oyuncu Erkan Petekkaya’da emniyette çağrılan ünlü isimlerden biriydi. Petekkaya’nın ismi de suç örgüt üyesi birine verdiği bir miktar para konusuydu. Telefon kayıtlarına düşen bu para konusu emniyette çağrılan Erkan Petekkay'ya soruldu. Petekkaya, adı geçen kişiyi tanıdığını ve kendisine borç para verdiğini söyledi. Kimseden de şikayetçi olmadığını belirtti.

ERDAL ACAR DAHİL 119 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

 

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, tarafından geçtiğimiz hafta suç örgütü üyelerine İstanbul merkez olmak üzere Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin illerinde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapmıştı. Baskınlarda aralarında iş adamı Erdal Acar'ın da bulunduğu 119 kişi gözaltına alınmıştı.

30’U ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Yapılan soruşturmanın ardından gözaltı sayısı 122 kişiye çıktı. Emniyette işlemleri biten 122 kişiden 30’u adliyeye gönderildi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum