Öldürüp  kır düğün salonun bahçesine gömdüler

İstanbul’da iki buçuk ay önce ortadan kaybolan Fatih Demir’in husumetlileri tarafından öldürülüp, kır düğün salonun bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Öldürüp  kır düğün salonun bahçesine gömdüler
17 Haziran 2022 - 11:29



İstanbul’da 25 Mart’ta Fatih Demir’den haber alamayan akrabaları polise kayıp başvurusunda bulundu. Muhabir Tv'ninhaberine göre kayıp başvurusu üzerine Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis önce  Demir’in en son nereye gittiği i ve kimlerle görüştüğü belirlemeye çalıştı.  Yapılan incelemelerde Fatih Demir’in en. Son iki kişiyle görüştüğü ve bu iki kişiyle önce Esenyurt sonra da Silivri tarafından gittiği tespit etti.


3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis önce bu kişilerin isimlerini belirledi. Polis bu kişilerle Demir arasında geçmişten gelen bir husumetleri olduğu iddialarına ulaştı. Bunun üzerine çalışma derinleştirildi. Sıkı çalışmanın ardından Demir’in en son Silivri’de bulunan ve şüphelilere ait 10 dönümlük kır düğün salonunda görüldüğünü tespit etti.  Elde edilen bilgilerin ardından operasyon düzenlendi. 3 şüpheli gözaltına alındı.
 
KIR DÜĞÜN SALONUNA GÖMMÜŞLER

Gözaltına alınan şüphelilerin Demir’i öldürüp, kır salonun bahçesine gömdüğü belirlendi. Kır salonun bahçesinde yapılan kazı çalışmasında Demir’e ait ceset bulundu. Yapılan çalışmalarda, şüphelilerin, Demir’i öldürüp gömdükten sonra cep telefonunu alarak Esenyurt’ta evinin yakınına attığıkları tespit edildi. Soruşturmanın ardından 3 kişi adliyeye gönderildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum