Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Ciğerli hayatıyla ilgili bilgiler...

Kozmetik sektörüne atılan Selin Ciğerci sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Gökhan Çıra ile geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan ve birkaç ay önce yeniden...

Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Ciğerli hayatıyla ilgili bilgiler...
13 Mart 2023 - 14:47
Son dönemde sosyal medyada popüler olan isimler arasında yer alan Selin Ciğerci’nin hayatıyla ilgili detaylar araştırılıyor. Futbolcu Gökhan Çıra'dan ayrılan ancak yakın zamanda yeniden barışan ve yeniden evlilik kararı alan Selin Ciğerci uzun süredir sosyal medyanın ve magazin gündeminde kalan isim oldu.

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA EVLENDİ

Eski eşi Gökhan Çıra ile yeniden barışan Selin Ciğerci sessiz sedasız yeniden bir nikahla yeniden dünyaevine girdi. Daha önce konuya dair açıklama yapan Ciğerci "Tekrardan gelinlik giymeyi düşünmüyorum, beyaz bir elbise giyerim" demişti.

SELİN CİĞERCİ'DEN BAĞIŞ

6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'i etkileyen depremler sonrası Türkiye'nin tek yürek olduğu canlı yayın, pek çok televizyon kanalının ortaklığıyla ekrana geliyor. Yayına bağlanıp bağış yapan isimlerden biri Selin Ciğerci oldu. Selin Ciğerci bağlandığı ortak yayında 2 milyon TL oranında bağışta bulundu.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. 36 yaşındaki Türk İnternet ünlüsü ve şarkıcı Selin Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmaktadır. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonuludur. Zeytinburnu’nda babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar. Ciğerci, Okan Ünsal adı altında Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi birçok isimle yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile İstanbul'da nikah masasına oturdu. 2021 sonbaharında ise ayrılık yaşadı. 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkaran Selin Ciğerci, 2019 yaz aylarında Hikaye isimli şarkısına klip çekmişti. Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan' adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Hab

YORUMLAR

  • 0 Yorum