Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında? Melek Mosso'nun sevgilisi Serkan Sağdıç ile ilgili bilgiler!

Melek Mosso, 2021 yılından bu yana aşk yaşadığı sevgilisi Serkan Sağdıç'tan evlilik teklifi aldı. Şarkıcı, önünde tektaş ile diz çöken sevgilisine "Evet"...

Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında? Melek Mosso'nun sevgilisi Serkan Sağdıç ile ilgili bilgiler!
13 Mart 2023 - 14:47
Melek Mosso ile yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncu Serkan Sağdıç’ın hayatı gündemde yer alıyor. Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, evlilik yolunda ilk adımı attı. Şarkıcı, bir süredir aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile birlikteliğini evlilikle taçlandırma kararı aldı. Serkan Sağdıç, Melek Mosso'nun önünde diz çöküp evlilik teklifinde bulundu. O anın şaşkınlığını yaşayan Melek Mosso, sevgilisinin kendisine uzattığı tektaşı kabul edip "Evet" yanıtını verdi. Arkadaşları, çifti evlilik teklifi sırasında kayda aldı ve o anın görüntüsünü sosyal medyada paylaştı.


SERKAN SAĞDIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Serkan Sağdıç, Mosso'nun 'Kirpiklerin' adlı şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki sevgiliyi oynayan çiftin arkadaşları kısa sürede aşka dönüşmüştü. Hayatıyla ilgili pek detay bulunmayan Serkan Sağdıç, 2014 yılında Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde rol aldı. Aynı zamanda modellik yaptığı da biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum