ŞOK PAYLAŞIM...Sakine Garipoğlu'nun paylaşımı yeniden gündem oldu

Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile yer aldığı fotoğrafın gündem olmasından sonra Sakine Garipoğlu'nun daha önce paylaştığı bir fotoğrafı yeniden gündem oldu.

ŞOK PAYLAŞIM...Sakine Garipoğlu'nun paylaşımı yeniden gündem oldu
05 Ağustos 2023 - 16:22 - Güncelleme: 05 Ağustos 2023 - 16:22
 

Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile yer aldığı fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylayımın ardından sosyal medyada ünlü oyuncuya tepkiler geldi.



Ünlü oyuncu gelen tepkilere çektiği video ile yanıt verdi.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın arkadaşlarıyla çıktığı yemekte çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü oyuncu gelen tepkilere çektiği video ile yanıt verdi.




Şahinkaya'nın yanında yer alan kişinin 14 yıl önce katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu olması tepkileri de beraberinde getirdi.




"Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı. Hemen cevap vermem lazım. Biz Melis Çatak'la aynı mahallede oturuyoruz, komşuyuz ve son birkaç aydır görüşmeye başladık. İkimiz de ayrı ayrı Çeşme'de konaklıyorken 'Buluşalım, akşam yemeği yiyelim' dedik. Melis 'Birlikte kaldığım arkadaşlarım da gelebilir mi?' diye sordu, 'Evet' dedim. Yemekte masada Sakine diye bir arkadaşı daha vardı. Ben Sakine'yi tanımıyorum. Öyle bilgili olamadım, kusura bakmayın. Melis yemekten sonra bir ayna gördü, üçümüzün fotoğrafını çekti ve anı olarak paylaştı. O meşhur fotoğraf da o. Dağıldık, daha sonra bir daha görüşmedik. Sakine ile takipleşmiyoruz bile. Bunlar çok ağır ithamlar, bu kadar çirkinleşemezsiniz"




Nilperi Şahinkaya'nın bu paylaşımından sonra bu kez Sakine Garipoğlu'nun daha önce instagram hesabında paylaştığı kan donduran bir fotoğraf sosyal medyada yeniden gündem oldu.




2009 yılında vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu'nun  instagram paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.




Münevver Karabulut'un otopsisinde boynunun altında V şeklinde bir kesik ortaya çıkmıştı.

CEM GARİPOĞLU'NUN SATIR SATIR SESLİ İFADESİNİ İDNLEMEK İÇİN TIKLAYIN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum