Taçsız Prenses Fuat kimdir? Taçsız Prenses dizisinde Fuat'ı Tolga Tekin canlandırıyor! Tolga Tekin kaç yaşında?

Taçsız Prenses dizisi Fuat kimdir sorusu gündemde... Taçsız Prenses dizisi oyuncuları merak ediliyor. Taçsız Prenses dizisindeki karakterler arasında yer alan...

Taçsız Prenses Fuat kimdir? Taçsız Prenses dizisinde Fuat'ı Tolga Tekin canlandırıyor! Tolga Tekin kaç yaşında?
29 Mart 2023 - 02:06
 FOX TV’de yayınlanan Taçsız Prenses dizisinin Fuat karakteri sorgulanıyor. Tolga Tekin, Taçsız Prenses dizisi oyuncuları arasına katıldı. Taçsız Prenses dizisinde Fuat'ı canlandıran Tolga Tekin birçok dizide rol almıştır.

Peki ama Fuat kimdir?

Taçsız Prenses dizisinde Fuat kimdir?nTolga Tekin, Fuat karakteriyle ilgili, ''Fuat zamanında fırtına lakaplı, şimdi Fırıldak Fuat. Dizinin en renkli karakteri diyebilirim. Spoiler vermek istemiyorum ama zamanında tertemiz ve yetenekli bir adam, kendisine yapılan büyük bir kötülük sonucu hayatı 180 derece değişen ve adeta hayattan intikam almak isteyen karanlık bir adam. Devamlı değişimlerini göreceğiz dizide…'' dedi.

Tolga Tekin kimdir?

19 Mart 1973 tarihinde Ankara doğumlu Tolga Tekin, 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1996 ile 2004 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır. Bizim Evin Halleri, Kapalıçarşı, Muhteşem Yüzyıl, Paramparça Rising of Ottoman, Akıncı, 50M2, Rüzgarda Salınan Nilüfer, Kelebekler, Bizi Hatırla gibi birçok dizi ve filmlerde yer almıştır. Taçsız Prenses ile yeni sezonda ekranda olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum