PAZARİÇİ MAHALLESİ, AYDIN GÖL'ÜN AYAK SESLERİYLE İNLEDİ... AYDIN GÖL,GELİYOR...

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesindeki muhtarlık seçimi Belediye Başkanlık seçimindeki yarışları geçti. Bu mahallede mahalle sakinleri ilçede belediye başkanlığı seçimlerini, ikinci plana bırakırken mahallelerine en iyi hizmet verecek muhtar adayı arayışına geçtiler. Salih Aluş mahallenin nabzını tuttu..

PAZARİÇİ MAHALLESİ, AYDIN GÖL'ÜN AYAK SESLERİYLE İNLEDİ... AYDIN GÖL,GELİYOR...
24 Mart 2024 - 02:03


Salih Aluş'un kaleminden...

PAZARİÇİ MAHALLESİ,
AYDIN GÖL'ÜN AYAK SESLERİYLE İNLEDİ...
AYDIN GÖL,GELİYOR...

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesindeki muhtarlık seçimi Belediye Başkanlık seçimindeki yarışları  geçti. Bu mahallede mahalle sakinleri ilçede belediye başkanlığı seçimlerini,ikinci plana bırakırken mahallelerine en iyi hizmet verecek muhtar adayı arayışına geçtiler.




Yirmi yıldır Pazariçi Mahallesi Muhtarı ve hala aday olan Halil Usta hakkında  görüşlerini dile getiren mahalle sakinleri ' Halil bey yirmi yıldır,muhtarlığımızı yapıyor,bu güne  kadar  mahallemize ne hizmet getirmiş bizlere bunu anlatsın. Bu güne kadar mahallemize bir icraatı yok. Sadece devlet memuru gibi,  sabah dokuz koltuğunda, akşam 17.00 evinde, böyle muhtarlık olamaz' diye şikayetlerini dile getirdiler.



Pazariçi Mahallesi Muhtar Adayı Aydın  Aydın Göl sevenleri ve taraftarlarıyla bu gün Pazariçi Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Evinin önünden  sevenleriyle ve de destekçilerine buluşan Muhtar Adayı Aydın Göl'ün startını küçük bir çocuğun,Atatürk'ün andı ve ve istiklal marşını eksiksiz ve duyguyla okumasıyla başladı.,Korteje katılanlar bu  duygulu anları içten yaşadılar.



 Aydın Göl'ün azaları ve ve taraftarları ,Muhtar adayı Aydın'ın Muhtarlığa geldiğinde vereceği hizmetleri yapacağı hizmetleri tanıtan ,broşürlerini dağıttılar .Muhtar adayı Aydın Göl ve yanında bulunan azalarının samimi davranışları,tüm esnaf ve halk tarafından sevgiyle ve coşkuyla  karşılandı, ve Aydın Göl'e destek verdiklerini alkışlarıyla vurgulayarak destek oldular.



Yol boyunca muhtar adayları Aydın Göl'ü destekleyen taraftarları 'MUHTAR AYDIN GÖL' tezaruhatuyla sokakları inlettiler.
Bu tezahürat karşısında sessiz kalmayan esnaflar da sokağa çıkarak. AYDIN GÖL'e desteklerini alkışlayarak  desteklerini gösterdiler.



..Veeee  seçimlere bir hafta kala Pazariçi Mahallesi'nin GÜÇLÜ MUHTAR ADAYI' Aydın Göl mahallesine vermiş olduğu hizmet ve desteklerle tüm mahalle sakinlerinin gönlünü FETHETMİŞ oldu.



Rakipleri, Aydın Göl'ün, bu çalışmalarını hazmedemeyen, eski Muhtar ve muhtar adayı Halil Usta, bu yarışta kaybedeceğini anlayınca, rakiplerine ÇAMUR atmaya başladı.
Neymiş efendim, facebook'unu koplayalamışlar da.... arkadaşlarına uygunsuz ameil göndermişler.
Be Halilllllllll? ben sana soruyorum?????
bu ameil  sadece senin bir arkadaşınamı geliyorrrr?
Bu nu yapan kişi tüm arkadaşlarına niye göndermemiş?.




2 kiiii.sen seçimi kaybedeceğini anladığın için, rakip muhtar adaylarına çamur atıp, oy toplama peşine mi gidiyorsun? gitme bu yalanlarının içinde boğulursun bak?
üççç ,,,sen zaten yenilgiyi kabul etmişsin, başkalarını karalamayla bir yere varamazsın, bir tane de oy alamazsın....! 



Senin boynuna urganı  otan A..... Ş...n seni bile kurtaramaz bilesin,
İkinizde çok kıvraksınız , kıvırın bakemmmm, kıvırın,
sizin gerçek yüzünüzü bu millet gösterecek size Sayın Ali .... Bekle ve gör.....be UST.A...!
Bunlar sizin son demleriniz.
Siz çayı DEM'leyin,
Biz içmeye geliyoruz.



Pazariçi Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Göl'ün esnaf ziyaretinde komşu mahalle Muhtar Adayı Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Recep Inal  ve azaları da katıldı... ve komşu mahalle muhtar adayı Aydın Göl ü desteklediler ve
verdiği hizmetlerle desteklerini gözler önüne serdiler.




Teşekkürler Recep Inal ve azaları teşekkürler.
Sizlere de muhtarlık seçiminde başarılar dileriz, sayın Recep Inal kardeşim ve ekibine.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum