Silahtarağa Mahallesi'nde, MUHTEŞEM İFTAR.

Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesindeki iftar yemeği muhteşem geçti. Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Recep İnal ve Azaları Pazariçi Yardımlaşma Grubu Yöneticileri Arzu Aygün ve Gökhan Serbest'in ortaklaşa düzenledikleri İftar Yemeğine ikiyüz kişinin üstünde mahalle sakinleri ile meclis üyesi adaylar ve diğer mahallelerin muhtar adayları da katıldı. Salih Aluş yazdı...

Silahtarağa Mahallesi'nde, MUHTEŞEM İFTAR.
26 Mart 2024 - 17:31

Salih Aluş"un kaleminden...


Silahtarağa Mahallesi'nde, MUHTEŞEM İFTAR.

Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesindeki iftar yemeği muhteşem geçti. Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Recep İnal ve Azaları Pazariçi Yardımlaşma Grubu Yöneticileri Arzu Aygün ve Gökhan Serbest'in ortaklaşa düzenledikleri İftar Yemeğine ikiyüz kişinin üstünde mahalle sakinleri ile meclis üyesi adaylar ve diğer mahallelerin muhtar adayları da katıldı.



TASAVVUF MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE İFTAR YEMEĞİ.

Yemek duasıyla açılan iftar yemeğinde davetliler kendilerine sunulan nefis ,mütevazi şekilde hazırlanmış yemeklerle iftarlarını açtılar. Pazariçi son durakta düzenlenen iftar yemeğinde, salon tıka basa doldu,yemeğe ilginin bir hayli fazla olması dikkat çekti. Yemekte davetlilere çorba, salata,pilav,kavurma ve tatlı ile içecekler ikram edildi.




Tasavvuf müziği eşliğinde yenen iftar yemeğinde,mahalle sakinleri birbirleriyle de bolca sohbet etme imkanı buldular. Gönüllü olarak yemeğe hizmet için katılan Recep İnal seveni gençler, hizmette adeta birbirleriyle yarıştılar.



'SİLAHTARAĞA KAZANACAK'

Yemekte kısa bir konuşma yapan Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Recep İnal,'Biz bu yola sizlere daha iyi hizme vermek için çıktık, çok projelerimiz var, seçildiğim taktirde bu projelerimizi en kısa zamanda süratle hayata geçireceğiz. Silahtarağa Mahallesi sakinlerine daha rahat ve huzurlu yaşamaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şimdiye kadar yaptığımız hizmetler, yapacaklarımızın teminatıdır.



Biz kazanınca kaybeden olmayacak,Silahtarağa kazanacak, yemeğe katılan tüm mahalle sakinleri ve sevenlerime çok teşekkür ediyorum,sağolun,varolun' diyerek desteklerini istedi.
İftar yemeğine katılan mahalle halkı Muhtar Adayı Recep İnal'ın konuşmasını alkışlarak, cevap verip desteklerini gözler önüne serdiler.




BAŞA BAŞ, MÜCADELE SÜRÜYOR.

A dan Z ye en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve kusursuz hizmetle hazırlanmış iftar yemeğine katılanlar, Recep İnal'ın bu süper hizmetini taktirle karşıladılar. Huzur içinde iftar yemeklerini yiyen mahalle eşrafı yemekten mutlu bir şekilde ayrıldılar.



Silahtarağa Mahallesi'ndeki Muhtarlık Seçiminin, adaylardan Recep İnal ve eski Muhtar ve Muhtar Adayı Erdem Akgün arasında kıyasıya bir yarışla geçeceği görülüyor. Pazar günü yapılacak Mahalli Seçime dört gün kala kimin muhtar seçileceği halk tarafından merakle bekleniyor. Biz de Muhabir TV ailesi olarak tüm muhtar adaylarına başarılar diler, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.



İFTARDAN KARELER...













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum