PAZARİÇİ MAHALLESİ'NİN YENİ MUHTARI, AYDIN GÖL'DEN SEÇMENLERİNE İFTAR YEMEĞİ.

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesine yeni Muhtar seçilen Aydın Göl , azaları ve mahalle sakinlerine iftar yemeği verdi. Çok sayıda mahallelinin katıldığı iftar ilgi gördü. Salih Aluş'un haberi...

PAZARİÇİ MAHALLESİ'NİN YENİ MUHTARI, AYDIN GÖL'DEN SEÇMENLERİNE İFTAR YEMEĞİ.
05 Nisan 2024 - 00:58 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 02:01


Salih Aluş'un kaleminden

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesine yeni Muhtar seçilen Aydın Göl , azaları ve mahalle sakinlerine iftar yemeği verdi.Çeşme Durağındaki seçim irtibat Bürosunda düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda mahalle halkı katıldı.




'GÖREVİMDE HERKESE EŞİT HİZMET VERECEĞİM'

İftar yemeğine katılan Pazariçi'liler Yeni Muhtarları Aydın Göl'ü tebrik ederek görevinde başarılar dileyip, bundan sonra kendisinden hizmet beklediklerini belirttiler.




Aynı zamanda seçimin galibiyetini de yaşayan Pazariçi'li seçmenler, yemekte bolca sohbet ederek seçim kritiğini de yaptılar.




Pazariçi'nin çalışkan ve dürüst Yeni Muhtarı Aydın Göl,yemekte yaptığı konuşmada, seçimlerde kendini destekleyen ve yanında olan tüm seçmenlerine teşekkür etti.




Muhtar Aydın Göl ' İftar yemeğimizde de bizleri yanlız bırakmadığınız ve seçimde beni muhtarlığa layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Muhtarlık görevimde, hiç kimseyi ayırım yapmaksızın hizmet vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.



Devir mahalleme hizmet verme devridir. Ayrıca bana oy versin veya vermesin tüm Pazariçi'lilere çok teşekkür ederim, sağolun var olun' diyerek seçimden galip gelmenin gururunu yaşadı.




MÜTEVAZİ İFTAR YEMEĞİ.

Mütevazi şekilde hazırlanmış iftar yemeğinde davetlilere evinde özel olarak hazırlattığı nefis ev yemeklerinden , çorba,pilav,kavurma,çiğ köfte,tatlı ve içecekler ikram edildi. Yemekte davetlilere servisleri, Muhtar Aydın Göl'e gönül vermiş gençler ve taraftarları yaptı.



Yemek sonrası ikram edilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetlerde 31 Mart Yerel Seçimlerinin kritikleri konuşuldu.





Gaziosmanpaşa' da seçimlere itiraz edilmesi ve Belediye Başkanlığı seçiminde oyların tekrar sayımının uzun sürmesi nedeniyle, Pazariçi'ne Muhtar seçilen Aydın Göl'ün mazbatasını bugün veya Pazartesi günü alması bekleniyor. Biz de Muhabir Tv ailesi olarak Aydın Göl'ü kutlar, görevinde başarılar dileriz.



YORUMLAR

  • 0 Yorum