'BEYKOZLULARDAN,BEYKOZ'LU OLMAYANA OY ÇIKMAZ'

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu aylarda, İstanbul'un şirin ilçesi Beykoz'da CHP 'den aday adaylığı müracaatlarında yoğunluk yaşandığı bildiriliyor.

'BEYKOZLULARDAN,BEYKOZ'LU OLMAYANA OY ÇIKMAZ'
04 Aralık 2023 - 20:03 - Güncelleme: 04 Aralık 2023 - 20:12


Gazeteci Salih Aluş yazdı...

CHP eski milletvekili ve Genel sekreteri M.Akif Hamzaçebi'nin de Beykoz Belediye Başkanlığı Aday Adayı için başvuruda bulunması,birçok partili tarafından hayretle karşılandı. Hamzaçebi'nin aday adaylığını açıklaması Beykoz'lu partilileri kızdırdı. Beykoz'lu birçok CHP'li parti üyesi 'Beykoz'lu Beykoz'lu olmayana oy vermez. Sayın M.Akif Hamzaçebi Kadıköy'de yaşıyor,neden oradan aday adayı olmadı da Beykoz'dan aday adayı oldu bir anlam veremedik. Beykozluklardan Beykoz'lu olmaya oy çıkmaz.Hamzaçebi'nin Beykoz'dan aday olması halinde CHP seçimi kaybeder ve Ak Parti'nin ekmeğine yağ sürmüş olurlar. Bu biz partilileri çok üzer'şeklinde memnuniyetsizliklerini dile getirdiler.
Hamzaçebi'nin arkasındaki bazı çıkarcı güçlerin Hamzaçebi'yi pofpofladıklarını ve önceki dönemlerde olduğu gibi oyun oynadıklarını öne süren CHP'li parti üyeleri 'Dışardan aday getirmek çok yanlış bir karar.Beykoz'da eğer kazanmak istiyorsak Beykoz'lu bir aday gösterilmeli. Bizler Beykoz'lu partililer olarak parti yöneticilerimizden Beykoz'lu bir aday çıkarmalarını istiyoruz.Yukarıdaki yönetecilerimiz, biz partililerin sesine kulak vermeliler, Biz CHP olarak Beykoz'da belediye seçimini kazanmakta kararlıyız' diyerek önerilerini belirttiler.



CHP'de Beykoz'da Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatlarının fazla olması ve kimin Başkanlığa aday gösterileciği partililer tarafından merakla bekleniyor.Birçok CHP'li partili 'Yöneticilerimiz inşallah doğru bir karar veririler ve Beykoz'lu bir adayla,seçime girerler ve bu kararla da seçimi ve meclisi çoğunlukla  kazanırız Allahın izniyle'dediler.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum