EDREMİT'E MİMAR BAŞKAN. ÖZPOLAT'IN ADAYLIĞININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Balıkesir'in gözde ilçelerinden biri olan Edremit heyecanla CHP'den gösterilecek belediye başkanı adayını ismini bekliyor. Edremit'te CHP'nin en büyük adayı olan Mimar Hasan Özpolat'ın ismi açıklanmaıs bekleniyor.

 EDREMİT'E MİMAR BAŞKAN. ÖZPOLAT'IN ADAYLIĞININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
08 Ocak 2024 - 14:18 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 14:18


Salih Aluş Edremet'te ki nabzı yazdı...

Balıkesir'in şirin ilçesi Edremit Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olan Mimar  Hasan Özpolat'ın adaylığının bu günlerde resmen  açıklanması bekleniyor. Edremit'te CHP den birçok aday adayı arasında bulunan Hasan Özpolat'ın adaylığının açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ALTINOLUK'UN MİMARIYDI

Daha önceki dönemde Altınoluk Belediye Başkanlığı yapan  Mimar Hasan Özpolat Altınoluk'a verdiği hizmetlerle bölgenin mimarisine renk katması ve güzel hizmetleriyle halk tarafından sevilen ve taktir edilen bir başkan olarak anılıyor.
Geçtiğimiz günlerde CHP Edremit İlçe Başkanlığında Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Mimar Hasan Özpolat'ın CHP den aday gösterilmesine partililer tarafından sıcak gözle bakıldığı belirtiliyor.





'OTOPARK SORUNU BİTECEK'

CHP Edremit Belediye Başkanı aday adayı olan Mimar Hasan Özpolat 'Edremit'in bir vizyon projeye ihtiyacı var.Daha önce her gelen başkan,yol yapacam,kanal yapacam diye sözlerde bulundular ama, Edremitin daha gelişeceği bir proje ortaya koymadılar.Bu gün Edremit'te otopark sorunu var, araçlarımızı park edeceğimiz otopark yeri kalmadı,bu sorun çözülecek bir sorundur. Bir kaç tane otoparkla katlı otopark ta olabilir,bu sorun giderilebilir. Ben Altınoluk'ta yaptığım projelerle bu sorunu çözdüm. Ben başkanlık dönemimde halk günleri düzenlerdim. Çınaraltı çay bahçesinde halkla buluşur onların dertlerini dinlerdim,çün ki kendime güveniyorumdum' dedi.


'EDREMİT'LİLER BANA GÜVENSİN'

Mimar Hasan Özpolat belediye başkanlığına seçildiği taktirde Edremit halkının emin ellerde olacağını belirterek ' Edremet'liler bana güvensinler,icraatçı bir belediye başkanı geliyor, bende Edremit'lilere güveniyorum. Kimse belediyenin şu kadar bu kadar borcu var,  birşey yapamaz diye ümitsizliğe kapılmasınlar,ben daha önce yaptım,şimdi de yaparım diyorum. Ben kendime güveniyorum, sizlerde bana güvenin ' diye Edremit halkına seslendi.



ADAYLIĞININ AÇIKLANMASI MERAKLA BEKLENİYOR.

Başkanlığa geldiğinde,  herkesin üç ay içinde farklı bir ekip ve kadroyla yapacakları icraatları farklı değişimi Edremit'lilerin göreceklerini  belirten Mimar Hasan Özpolat ' Ben aday adaylığımı koydum parti yetkililerimizin de beni CHP Edremit Belediye Başkanlığı adaylığına layık göreceklerine inancım tam' şeklinde konuştu.
Kendisi tecrübeli bir mimar olan CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Özpolat'ın Belediye Başkan Adayı olarak resmen açıklanması Edremit'li partililer tarafından merakla bekleniyor.










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum