HABERCİLERİN FİDANLARI SUSURLUK'TA YEŞERECEK.

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu üyeleri Susurluk'a yaptıkları gezide Cumhuriyetin 100. yıl etkinliği nedeniyle fidan dikimi yaptı. detaylar haberimizde.

HABERCİLERİN FİDANLARI SUSURLUK'TA YEŞERECEK.
29 Ekim 2023 - 19:27



Salih Aluş'un özel haberi...

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu'nun Susurluk gezisi büyük ilgi gördü. Gezi programı çerçevesinde Susurluk'un Demirkapı köyünde Demirkapı Şeref Eğinlioğlu Ömerköy  Ortaokulu ziyaret edildi.




HABERCİLERİN İLK FİDANI SUSURLUK'A DİKİLDİ

Okul ziyaretinde okulun bahçesine Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı ve üyeleri okulun bahçesine elli adet Zeytin ağacı fidanı dikti.




Başkan Yıldız 'Bundan sonra her gittiğimiz gezilerde Türkiye'nin her yerine  'Habercilerin fidanlarını dikmeye devam edeceğiz, haberciler ormanları oluşturacağız, fidelerimiz her yerde yeşerecek' şeklinde konuştu.




Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney'de Başkan Yıldız ve okul müdiresi Ayten Aktaş'la birlikte öğrencilerle beraber ağaç fidanı dikimini gerçekleştirdiler. Okul öğrencilerinin neşe içinde fidan dikmeleri görülmeye değerdi.




OKUL YILLARI YADEDİLDİ

Okulun salonunda haberciler ve Belediye Başkanı Nurettin Güney ve okul müdiresi Ayten Aktaş ile okul yöneticileriyle bolca sohbet edildi. Okul yıllarına dönüldü ve talebelik günleri anlatıldı.




Başkan Güney okul günlerini anlatırken duygulu ifadelerle 'Ben ilkokula Susurluk İnebey İlkokulunda başladım, ilk iki yıl okula kayıtsız gittim. Anacığım bana kara bir çanta dikti. O çantayla okulu bitirdim. Bir hocamız vardı, Allah rahmet eylesin Osman Nuri, beni okula sırtında taşıyordu. O günleri hiç unutmam. Öğretmen demek anne baba demektir, Cumhuriyete sahip çıkıldıysa bu öğretmenler sayesinde sahip çıkılmıştır” dedi.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum