Pazariçi'liler değişim istiyor...AYDIN, MUHTAR ADAYLIĞINDA İDDİALI

İstanbul Gaziosmanpaşa'nın önemli mahallelerinden biri olan Pazariçi Mahallesi'nin Muhtarlık seçimi heyecanla bekleniyor. Salih Aluş, o mahallenin nabzını tuttu. Mahalledeki öne geçen isim kim?...

Pazariçi'liler değişim istiyor...AYDIN, MUHTAR ADAYLIĞINDA İDDİALI
17 Ocak 2024 - 19:28 - Güncelleme: 17 Ocak 2024 - 19:39


Salih Aluş'un kaleminden...



Gaziosmanpaşa Pazariçi'nde muhtar adayları arasındaki rekabet kızışıyor. Mahallede muhtar adaylığı için şimdiden beş kişinin üstünde aday kolları sıvadı. Adaylar arasında doğma,  büyüme  Pazariçi'li olan Aydın Göl'ün şansının yüksek olduğu belirtiliyor.



ŞİMDİDEN İCRAATLARINA BAŞLADI.

Muhtarlık adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına son sürat başlayan Göl, mahalle sakinleri ile görüşüp sorunlara şimdiden cözüm getiriyor. Ev ev gezerek kendini tanıtan Pazariçi Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Göl, sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerini de gezerek, muhtar seçildiğinde yapacağı hizmetleri anlatarak muhtarlıkta kendisini desteklemelerini istiyor.



Aydın Göl, henüz muhtar adayı olmasına rağmen, mahalle sakinlerinden gelen şikayetler üzerine, mahallede tretuvar bozuklukları, yol bozukluğu düzenlemesi, ağaç budaması, aydınlatma  ve bir çok konuda yetkililerle görüşüp sorunları gidermeyi başardı. Muhtar adayı Aydın Göl'ün bu tutumu mahalle halkı tarafından taktirle karşılandı.



HER ZİYARET ETTİĞİ KİŞİYE, TÜRK BAYRAĞI.

Pazariçi Mahalle Muhtar Adayı Aydın Göl'ün bu ziyaretleri çevre halkı tarafından sevgiyle ve  taktirle karşılanıyor.Ziyaretlerinde vatandaşlara Türk Bayrağı hediye eden Göl, 'Hizmetlerime ilk önce ''Her ziyarette,bir Türk Bayrağı hediye'' sloganıyla yola çıktım."




"Pazariçi halkının takdirini kazanıp Allahın izniyle muhtarlığı kazanacağım. Muhtar seçilince yapacağım hizmetlerden tüm mahalle sakinlerim çok memnun kalacaklar. Benim inancımda ,çözülmeyecek sorun yok, yeterki yapacağım de ve çalış. Doğup büyüdüğüm semtime, halkıma hizmet vermek bana gurur verir, mahallelimin bu görevi bana layık göreceklerine inanıyorum' diye konuştu.



ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI.

Dört dönemdir Pazariçi Mahalle Muhtarlığı yapan  ve tekrar muhtar adayı olan Halil Usta için ise mahalle sakinleri ' Halil muhtarımız efendi, dürüst bir insan, yıllardır kendisini destekledik ve muhtar seçtik. Halil bey yirmi yıldır mahallemize doğru dürüst bir hizmet sunmadı, sadece sorunlarımızı dinlemekle kaldı, çözüm getirmedi.'




Muhtarlığı devlet memuru zihniyetiyle yönetti. Artık mahallemizde DEĞİŞİM zamanı geldi. Bizler mahallemize hizmet verecek, derdimizi dinleyip, çözüm getirecek muhtar istiyoruz. Yeni muhtar adayımız Aydın Göl'ün mahallemize iyi bir hizmet vereceğine inanıyor, güveniyor  ve o'nu destekliyoruz' diyerek eski muhtarlarından memnun olmadıklarını dile getirip, Aydın Göl'ü desteteklediklerini belirttiler.



Aydın Göl'ü destekleyen mahalle sakinleri ve taraftarları, desteklerini belirtir pankartlarla mahallenin sokaklarını süslediler. Pazariçi'liler bu seferki muhtarlık seçiminde Aydın Göl'ün, açık ara seçimi kazanacağını da iddia ediyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum