SANCAKTEPE ALPER BAŞKANLA ŞAHLANACAK...

İstanbul'un Anadalu yakasının gelişen ilçelerinden, Sancaktepe Alper Yeğin Başkanla çağ atlayacak. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'i yerel habercilerle buluşturdu...Buluşmada yer alan Muhabir Tv'nin köşe yazarı gazeteci Salih Aluş,yazdı...

SANCAKTEPE ALPER BAŞKANLA ŞAHLANACAK...
28 Ocak 2024 - 14:31 - Güncelleme: 28 Ocak 2024 - 14:47

Salih Aluş'un kaleminden...


İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, CHP'nin  Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ile habercileri kahvaltı yemeğinde bir araya getirdi. Kahvaltıya Anadolu yakası ve Avrupa Yakasından birçok Federasyon üyesi ve haberciler katıldı.




SOHBETLİ KAHVALTI.

Sohbet mahiyetinde geçen kahvaltı yemeğinde CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, basın mensuplarına kendini ve projelerini tanıtma imkanı buldu. Kahvaltıdan sonra kendini ve Sancaktepe'ye yapacağı hizmetleri samimi bir şekilde anlatan, Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, kendisine yöneltilen soruları da cani gönülden,açıkça olduğu gibi cevapladı. Başkan Adayı Alper Yeğin'in bu samimi cevapları , kahvaltıya katılan haberciler tarafından taktirle karşılandı.



CHP Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, yaptığı konuşmada, ilk önce kendi özgeşmişi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bünyesinde görev aldığı  dönemde yapmış olduğu hizmetleri anlattı.




'BELEDİYE OLARAK, İLÇEMİZİ YANLIŞ YÖNETTİLER'

Halen Sancaktepe'nin AK Partili Belediye Başkanı olan Şeyma Döğücü' nün ilçeye yapmış olduğu yanlış yönetimlerden bahseden,CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmaya çalıştığı kreş inşaatının yerini toprakla doldurdular. Tek gaye İstanbul Büyükşehir Belediyesi bunu yaptı demesinler diye. Bunun gibi daha neler var neler, anlatmakla bitmez. Mesela, Cem evi inşaatı  yapmaya kalktılar, her şeyi kaçak ve ruhsatsız, proje yok,bu inşaat yarım kaldı ve tedbirsizlikten bu inşaat çukurunda üç çocuğumuz can verdi. Bunların vebalini kim verecek ?.' diyerek şikayette bulundu.




 Başkan Adayı Alper Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde yürütülmekte olan Sabiha Gökçen Havalimanı istikametinden gelip Sancaktepe'den geçen metro hattının Mart ayında hizmete gireceği müjdesini de  verdi.


Salih Aluş takip etti...

'SANCAKTEPE'DE, OTOPARK SORUNU KALMAYACAK'

Muhabir TV'nin sorularını da cevaplayan Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, ilçedeki otopark sorunuyla ilgili  sorularımıza samimi olarak cevap verdi . Yeğin, '  Üstünü Çocuk Hastahanesi yapacağımız katlı otopark yapacağımız iki  projemiz var. Bunları daha açıklamıyorum, bunun gibi Sancaktepe'yi rahat ve huzura kovuşturacak,bir çok projemiz var bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağım' dedi.


CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin '

Çocukluğundan itibaren Sancaktepe'de doğup büyügüğünü ve Sancaktepe'nin her türlü sorununu bildiğini belirten CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ' Sancaktepe çok değerli bir ilçe, biz bu güzel ilçemize, bugün seçimi kazanmak için değil, yirmi yıl sonraki yaşantı halini planlamaya çalışıyoruz, biz halkımızın hizmetine talibiz' şeklinde konuştu.




GENÇLERE FESTİVAL SÖZÜ.

Başkan seçildiği taktirde,hiç bir siyasi görüşüne bakmaksızın tüm halka eşit şekilde hizmet edeceklerini belirten Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin 'Sancaktepeli'lerin yaşadığı sorunu ben de yaşıyorum. Sorunları çözmek için, projelerimiz var, çözümlerimiz var. Üç semte polikilinik yapacağız, dokuz kütüphane açacağız,  ondokuz kreş açacağız, ondokuz mahallede  üç bölgeye altı tane huzur evi ve gençlik merkezleri, yapıp, gençlik festivali  yapacağız' diyerek bazı  projelerinden bahsetti.



'BU KENTTEN AYRILMAYACAĞIM'

Sancaktepeli'lere ikiyüzbin metrekarelik yeşil alan kazandırıp, halkın huzur içinde tatil yapmalarını sağlayacaklarını  belirten CHP Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ' Ben  , bu kentte doğdum,büyüdüm, bundan sonrada çocukluğumu yaşadığım bu kentte yaşamak istiyorum, bu kentten ayrılmak istemiyorum, ilçe halkıma hizmet etmek istiyorum' diyerek duygularını dile getirdi.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştığı kısa dönemlerde göstermiş olduğu proje ve icraatleriyle göz dolduran Alper Yeğin, aday olduğu Sancaktepe'de de halk tarafından  her gittiği yerde sevgi, saygı ve coşkuyla karşılanıyor. Alper Yeğin ' Bu seçimi kazanacağıma adım gibi inanıyorum, ilçe halkım benimle beraber, ben de onlar için varım' dedi.



'OYLARIMIZ ALPER BAŞKANA'

Sohbet içinde geçen kahvaltı toplantısında, Sancaktepe CHP Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, bu toplantıyı düzenleyen İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve habercilere teşekkür etti. Yeğin, ilçesine uygulayacağı bir çok projeyi de önümüzdeki günlerde halka ve basın mensuplarına açıklayacağını belirtti.



İlçe genelinde anket şirketlerinin yaptığı araştırmalarda, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin'in uzak ara önde gittiği görülüyor. Sancaktepe'liler ' Biz bizden birine oy veririz, önceki dönemimizi gördük, bir daha Ak Parti adayı veya diğer adaylara bizden oy çıkmaz, oylarımız Alper Yeğin Başkana' şeklinde konuşuyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum