Susurluk'lulara müjde "ŞEKERLERİNİZ BEDAVA"

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, halkına müjdeli haberi patlattı 'Bu sene Susurluk'lulara şekerlerini ücretsiz dağıtacağız'...Detaylar haberimizde

Susurluk'lulara müjde "ŞEKERLERİNİZ BEDAVA"
30 Ekim 2023 - 16:17 - Güncelleme: 30 Ekim 2023 - 16:27




Susurluk Belediye Başkanı Nürettin Güney, gazeteci Salih Aluş'a konuştu.


Salih Aluş'un özel haberi....



ŞEKERE BU YIL PARA VERMEYECEKLER

Belediyelerinin çalışmaları hakkında İstanbul Gazete Haberciler Federasyon üyesi habercilere bilgi veren Başkan Güney, halkı ve köylüleri için belediye olarak ellerinden gelen her türlü yardımları esirgemediklerini belirtti.




Güney, 'Bu yıl belediye olarak personelimizle ve çiftçilerimizle birlikte belediyeye ait arazilere pancar ekimi yaptık. Bir milyon ton pancar ürettik ve ürettiğimiz pancarları Susurluk Şeker Fabrikasına verdik.Verdiğimiz pancarların karşılığında şeker alacağız.Aldığımız şekerleri belediye olarak ambalajlatıp halkımıza ücretsiz dağıtacağız,anlayacağınız bu yıl Susurluk'lular şekere para vermeyecek' müjdesini verdi.





HER CUMA BİR KÖY ZİYARETİ

Belediye Burda Projesi' kapsamında her cuma bir köyü ziyaret ettiklerini belirten  Başkan Güney 'Gittiğimiz köyde önce Cuma namazımızı kıldıktan sonra,ilk olarak yaşlı,ihtiyar,gaziler ve kimsesizlerin evlerini ziyaret edip,ellerini öperek bir isteklerinin olup olmadıklarını soruyoruz,İhtiyacı olanlara yardım elimizi uzatıyoruz.Halkı köy meydanına toplayıp 'Bizlere vekalet verdiniz,bizden hesap sorabilirsiniz,hatalarımızı,sevaplarımızı söyleyin'diye soruyoruz.Eğer eksiklerimiz varsa not alıp hepsini gidermeye çalışıyoruz.Topraklarını yabancılara satmamaları konusunda da uyarıyoruz ' şeklinde konuştu.




AYIRIMSIZ HİZMET ANLAYIŞI

İlçelerinde kırkdört köy, iki bucak ve iki mahalle bulunduğunu belirten Başkan Güney, halka,millete,hiçbir partili ayırımı yapmadan hizmet verdiklerini anlatarak 'Biz bir partili olabiliriz,ama tüm partililer bizden hizmet bekliyor,biz tüm halkımıza hizmet vermekle sorumluyuz,bizde ayrım,gayrım olmaz. Ben bu baba ve anne terbiyesiyle büyüdüm,onların kemiklerini sızlatmam'dedi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum