Salih ALUŞ

Salih ALUŞ

'SARI TİLKİ'NİN SEYİR DEFTERİ
[email protected]

Halkımın sesiyim... TEŞEKKÜRLER DENİZ KÖKEN BAŞKAN

05 Şubat 2024 - 17:31 - Güncelleme: 05 Şubat 2024 - 17:45





Salih Aluş....Halkımın sesiyim...

Eyüpsultan Merkez Mahallesi Bestekar Hafızyusufefendi sokak 46-48 numarada bulunun inşaat alanına aylardır akan lağım suyu şikayetimizi cumartesi günü dile getirmiştim.
Salih Aluş,yazdımı o iş olur,çün ki Sarı Tilki doğruları yazar ve yazdığı haberin de sonuna kadar takipçisi olur.




Aylardır sokağa akan ve çevreye salgın hastalığı saçan ve bugüne kadar kimsenin ilgilenmediği ve el atmadığı olaya Salih Aluş el attı ve çözdü de.lağım kokan bu durumu, aynı gün Eyüpsultan Belediye Başkanı sayın Deniz Köken ve ekibine bildirdim.





Konuya duyarlılık içinde anında müdahale eden Başkan Deniz Köken,ekiplerini yönlendirerek,sorunun derhal çözülmesi için talimat verdi. 




Aradan yarım saat geçmeden,şikayet konusu olan inşaat alanına gelen Belediye görevlileri incelemelerde bulunarak,sorunun kısa zamanda giderileceğini söylediler.
Belediye yetkilileri yüklenici firma Aydın İnşaat şirketi yetkilileri ile de görüşüp sorunu çözmeleri için gerekli uyarıda bulunmuşlar.


Bu gün yani pazartesi günü, inşaat şirketi yetkilileri elemanlarını göndererek sokağa akan lağım suyu kanalını pimapen borularla uzatarak logara bağladılar. Böylece çevreye tehlike saçan,yola akan lağım suyu sorunu da çözülmüş oldu.

Mahalle ve sokağımızdaki sorunun kısa sürede çözülmesine yardımcı olan başta Eyüpsultan Belediye Başkanımız sayın Deniz Köken bey ve ekibine ,şikayetimiz karşısında duyarlı davranan yüklenici firma Aydın İnşaat Şirketi yetkililerine çok teşekkür ediyorum sağolun,varolun. 



Ben gazetecilik mesleğimde hep halkımın sesi olarak hizmet verdim ve halkımın sesi
olarakta devam ediyorum.
Bir sorunu daha çözmenin gururunu yaşarken,hepinize saygılarımı sunuyorum, kalın sağlıcakla.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum