Salih ALUŞ

Salih ALUŞ

'SARI TİLKİ'NİN SEYİR DEFTERİ
[email protected]

EMEKLİLERDEN ÇAY ZAMMINA PROTESTO!

29 Mayıs 2022 - 23:33



Kahvehanelerde son zamdan sonra bir bardak çayın üç tl olması emeklileri çıldırttı.
Çaya gelen zammi protesto eden emekliler, kahvehanelere girmeyerek, müsait olan marketler yanında toplanarak sohbet ediyorlar.


Candide 6'lı Çay Bardağı 150ml - Madame Coco



Bir çok emekli,.'Bir gidebildiğimiz yer kahvahaneler vardı,arkadaşlarımıza eşimize dostumuza gönül rahatlığıyla çay kahve ısmarlayabiliyorduk. Şimdi bir bardak çay üç tl oldu, dört arkadaş oturup ikişer çay içsek desek,otuziki tl eder,aylığa vurursak bin tl eder. Bizler elimize geçen üç kuruş emekli maaşıyla nasıl çay ısmarlıyalım.Bizleri yönetenler çayı bile bize çok gördü. Bizler de bunun hesabını sandıkta soracağiz'seklinde sitemlerini dile getirdiler.


Caress 6'lı Çay Bardağı 150 ml - Madame Coco


Bir çok emekli veya çalişan vatandaşlar 'Kendileri sırça köskte zevki sefa içinde yaşarken, bizlere bir bardak çayı çok görenlere oy moy yok. Geçim sıkintısından kıvranıyoruz, sesimizi duyan da yok. Bu nasıl Adalet, bu nasil kalkınma anlayamadık. Kendileri ve yandaşlari kalkınıyor, yüzde doksan halk borç batak içinde,hala gozümüzün içine bakarak 'Her sey güzel olacak diyorlar,artık yemezler hayvan terlii beya' diyorlar.
Yani emekliye, çalışana bir çayı dahi çok görenler utansın.!!!